23
Sij

The Big 5 2013

Autor: Ana Martinović..

Tvrtka Vargon d.o.o. po peti put ove godine izlagala je na jednom od najvećih svjetskih sajmova građevinarstva - ovog puta na "The Big 5" u Dubaiju, Ujedinjenim arapskim emiratima.

Sajam se održao u periodu od 25. - 28. studenog 2013. godine u izložbenom prostoru Dubai World Trade Center.

1a    2a

Sajam, The Big 5 je najveći sajam održan na Bliskom istoku. Nije slučajno što se održava baš u Dubaiju, gradu budućnosti i gradu inovacija u građevinarstvu i tehničkim dostignućima. Godinama unazad ovaj sajam posjećuju ljudi iz građevinske industrije širom svijeta jer im pomaže da unaprijede svoje poslovanje. Osim što je najveći sajam, uključuje najviše izlagača i posjetitelja, također se održava na stotine seminara, radionica i konferencija, dajući kupcima još više razloga za posjetiti ovako veliki sajam. Statistički gledano 2013.godine je bilo više od 2.750 izlagača iz 65 različitih zemalja, preko 74.474 posjetitelja. Jednom riječju ovaj sajam je prava prilika za unapređivanje odnosa, poslovanja i kvaliteta u građevinskom sektoru.

3a    4a

5a    6a

Vargon d.o.o. je jedina hrvatska firma koja niz godina izlaže na ovom sajmu i predstavlja svoje proizvodne programe Vargokal, Vargoterm, Vargoplen, Vargokor i Vargodren dobavljačima iz zemalja Bliskog Istoka kao i cijeloga svijeta.