Poslovnice

Rast tvrtke i rast potražnje za našim proizvodima omogućio nam je otvaranje tri prodajno-distributivna centra, u Rijeci, Zagrebu i Osijeku.

Poslovnice

U nastojanju da se približi kupcima u svim dijelovima Hrvatske Vargon d.o.o. ima svoje distributivne centre u Zagrebu, na adresi Utinjska 39/2 i u Osijeku, na adresi Josipa Kozarca 23, Tenja. 

Vargon Trgovina (maloprodajni centar Vargona) osnovana je 1992.g u Rijeci kao dio grupacije firme Vargon d.o.o i nalazi se na adresi Osječka 39A.

Prodajni program Vargon Trgovine obuhvaća opremu za uređenje i opremanje doma, a osnovna podjela asortimana je: instalacijski materijal, kupaonska i sanitarna oprema, oprema za grijanje i hlađenje te sistemi solarnog grijanja. Ozbiljnim pristupom, te jasnom vizijom i misijom, zadobili smo povjerenje renomiranih proizvođača robe s dizajnerskim potpisom i tako među prvima omogućili uvid u dizajnerske robne marke kupaonske i druge opreme na jednom mjestu.

Politika poslovanja Vargon Trgovine formirana je na osluškivanju potreba klijenata i stavljanju tih potreba na prvo mjesto prilikom donošenja svih poslovnih odluka.

Prodajna ponuda obuhvaća najnovije tehnologije koje podrazumijevaju visoku efikasnost i energetsku učinkovitost, a koje su neizostavan preduvjet suvremenog ekonomskog ustrojstva svijeta. O atraktivnosti i kvaliteti ponude svjedoči sve veći broj klijenata koji nam s punim povjerenjem prepuštaju delikatan zadatak opremanja svog životnog prostora, a Vargon Trgovina kroz predano i kvalitetno poslovanje svakim danom opravdava to povjerenje. Djelatnici u prodajnom centru educirani su i osposobljeni za davanje informacija kupcu o kompletnom prodajnom programu. Isto tako svojim znanjem i iskustvom mogu pripomoći u odabiru adekvatne robe za različite zahtjeve kupaca.

NAZAD

  

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se