Povijest tvrtke

Vargon d.o.o. obiteljska je tvrtka osnovana 7. siječnja 1990. na temeljima kovinotokarskog obrta Stjepana Brašnića...

Povijest tvrtke

Vargon d.o.o. obiteljska je tvrtka osnovana 7. siječnja 1990. na temeljima kovinotokarskog obrta Stjepana Brašnića, a počeci joj datiraju od 1973. godine. Mala radionička proizvodnja u početku je bila usmjerena na obradu metala kojom se bavila do 1992. godine.
 
Godine 1992 Vargon d.o.o. započinje novu eru poslovanja. Uvođenjem modernih proizvodnih programa obrade plastičnih masa, kojima pokriva cjelokupnu paletu proizvoda za unutarnje i vanjske cijevne instalacije. Uvođenjem novih tehnologija tvrtka progresivno raste do današnje pozicije regionalnog lidera u proizvodnji plastičnih cijevi i spojnih dijelova za vodovod i kanalizaciju te infrastrukturne projekte.
 
Uvođenje novih programa zahtijevalo je proširenje proizvodnih kapaciteta tako da 1994. tvrtka Vargon d.o.o. seli na lokaciju Martinkovac gdje se proizvodnja odvija na površini od približno 6.000 m² otvorenog i 3.200 m² zatvorenog prostora do 2003 godine i preseljenja na današnju lokaciju.

NATRAG

  

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se