Priznanja

Za kvalitetu naših proizvoda i uspješnost poslovanja tvrtka je od strane vladinih i nevladinih organizacija primila brojna priznanja i nagrade.

Priznanja

Vargon d.o.o. kao proizvođač plastičnih proizvoda je izvrsni primjer društveno odgovornog poslovanja. Odgovorno zbrinjavamo otpad, reducirali smo svjetlosno zagađenje, ne ispuštamo plinove koji bi mogli štetiti ne samo prirodi, već i svima nama. Naša nastojanja u očuvanju okoliša nagrađena su i standardom kvalitete ISO 14001, čiji smo ponosni nositelj. Uspješan rad tvrtke prepoznat je i od strane vladinih i nevladinih organizacija u Republici Hrvatskoj te je više puta nagrađivana za svoja postignuća.
Godine 2007. i 2008. Vargon dobiva priznanje ''Gazela'' kao tvrtka s visokim stupnjem razvoja, a 2008. i nagradu HGK za najvećeg srednjeg izvoznika u Republici Hrvatskoj.
 
Neke od najznačajnijih nagrada su:
- nagrada za najuspješnijeg izvoznika u kategoriji poduzeća srednje veličine za 2008. godinu,
- nagrada direktoru Goranu Brašniću za menadžera godine u kategoriji poduzeća srednje veličine od Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika „HUM-CROMA" za 2008. godinu i
- nagrada za inovacije tehničkog stvaralaštva mladih i gospodarstva za 2009. godinu.


Linije proizvoda Vargokal, Vargoterm, Vargokor rebraste cijevi i Vargokor okna i slivnici ponosni su nositelji znaka "Hrvatska kvaliteta" kojeg dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora kao potvrdu izvrsnosti i visoke kvalitete proizvoda hrvatskog porijekla. 

NATRAG

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se