Profil tvrtke

Vargon je vodeći regionalni proizvođač plastičnih cijevi i spojeva.

Profil tvrtke

Vargon d.o.o. od rujna 2022. posluje u okviru Wienerberger grupe i na taj način jača svoju tržišnu poziciju u Jugoistočnoj Europi. Ova akvizicija je dodatno osnažila ekspertizu Wienerbergera u segmentu kućnih i infrastrukturnih rješenja pa idealno doprinosi strateškom pozicioniranju u industriji upravljanja vodama i energijom.
 
Tvrtka Vargon je osnovana kao obiteljsko poduzeće 1990. godine, a proizvodnja  je bila usmjerena na obradu metala. Godine 1992. Vargon uvodi nove moderne proizvodne programe i programa obrade plastičnih masa, kojima pokriva cjelokupnu paletu proizvoda za unutarnje i vanjske cijevne instalacije. Uvođenjem novih tehnologija tvrtka progresivno raste do današnje pozicije regionalnog lidera u proizvodnji plastičnih cijevi i spojnih dijelova za vodovod i kanalizaciju te infrastrukturne projekte.

NATRAG

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se