PE okna i slivnici za netlačnu kanalizaciju

KANALIZACIJSKA OKNA I SLIVNICI

Revizijska okna se izrađuju tehnologijom roto lijeva, a isporučuju se u kompletu s vargokor rebrastim cijevima s kojima tvore zaokružen sustav odvodnje fekalnih ili oborinskih voda. Po potrebi se mogu spojiti i s cijevima drugih materijala. Moguće ih je proizvesti i za potrebe spajanja sa više različitih vrsta cjevovoda. Okna su modularna, tj. izrađena su iz segmenata koji su međusobno spojeni. Zbog zahtjeva projekata proizvodimo i okna veće obodne krutosti, tj. kao tijelo koristimo rebrastu cijev.
vargokor revizijska okna izrađuju se po normi EN 13598 od PE materijala u različitim promjerima (630, 800 i 1000) i različitih visina (od 1 do 5 metara visine). Na njih se mogu spojiti vargokor rebraste cijevi svih dimenzija, pravocrtno, pod kutom ili kaskadno.
Za projekte odvodnje oborinskih voda u mogućnosti smo Vam ponuditi i slivnike izrađene od vargokor PE-HD cijevi. Slivnici se izrađuju tako da se cijev određene dužine (obično 2 metra) zatvori s jedne strane na način da se na nju zavari PE-HD ploča te se na traženoj visini taložnice zavari spojnica za slivničku vezu. Ovako izrađeni slivnici su savršeno vodonepropusni i vrlo su jednostavni za ugradnju.

PE okna u odnosu na betonska imaju čitav niz prednosti:
  • dug vijek trajanja,
  • vodonepropusnost,
  • otpornost na agresivne kemikalije,
  • lako rukovanje,
  • brza ugradnja,
  • jednostavno prilagođavanje visine.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se