Kanalizacijske PP cijevi i spojevi za unutarnje instalacije

KUĆNA KANALIZACIJA - NISKOŠUMNA

vargokal PLUS 3S cijevi proizvedene su tehnologijom troslojne koekstruzije gdje su vanjski i unutarnji sloj proizvedeni od polipropilena (PP), a srednji sloj ojačan mineralnim punilom (MF) koji reducira prijenos zvukova u okolinu.

Odlikuju se kompaktnom troslojnom stjenkom s odličnim mehaničkim karakteristikama čak i pri niskim temperaturama, te izvrsnim karakteristikama prigušavanja zvukova.
vargokal PLUS instalacijski sustav sastoji se od troslojnih cijevi i jednoslojnih spojeva koji se međusobno spajaju direktnim uglavljivanjem naglavka i brtve.
 
Smanjenje buke u kući i radnom mjestu postalo je bitan uvjet kako bi se omogućilo kvalitetnije životno i radno okruženje. Testovi svojstava zvučne izolacije kod vargokal PLUS sustava provedeni su na institutu Fraunhofer u Stuttgartu, najpoznatijem svjetskom laboratoriju za ispitivanje zvučnih performansi. Provedena istraživanja su pokazala da je sustav vargokal PLUS u potpunosti sukladan s važećim standardima.
Rezultati ispitivanja dobiveni mjerenjem pri protoku vode od 2 l / s pokazuju da instalacijski sustav vargokal PLUS ne prelazi razinu buke višu od 17 dB(A).

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se